Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Τρίτη 20 Μαρτίου 2007
Einai apopsi mou pos o kathenas prepei na borei na grafei oti thelei kai opos thelei! An eisai o administrotor kai goustareis sbista! O allos mporei na goustarei na grafei anorthografa me tonous i xoris i greeklish i kinezika i souaxili. Pisteyo pos mas ekxoreis ayto to dikaioma apo ti stigmi poy mas proskaleis na grapsoyme. To ti ginetai se alla blogpost, exeis dikio, den to ksero, alla an kati ginete lathos akoma kai apo merikous den sou dinei to dikaioma na to kaneis kai esy. Otan allazeis to keimeno kapoioy allou xoris prin na ton enimeroseis kai ek ton isteron zitas sygnomi , den maresei . Ki an kati den moy aresei bgaino kai to leo. Esy apofeygeis akoma na peis poioi einai autoi oi merikoi pou fanikan na ta paratisan sto paixnidi tis tritis. Thelo para poly na to matho giayto kai tha to grapso opos to theleis:
Σε παρακαλώ για άλλη μια φορά Γιάννη πες μας ποιοι είναι αυτοί οι "μερικοί".
(Νομίζω πως είναι σωστά γραμμένο και δεν θα πρέπει να αλλαχτεί)

3 ΣΧΟΛΙΑ:

Kopsi 74 είπε...

Παρά του ότι ήμουν σαφέστατος εξακολουθείς να προκαλείς με τον τρόπο σου.. Δεν θα σου κάνω την χάρη να κόψω το post σου για να φωνάζεις ακόμα περισσότερο.. Ας κρίνουν οι υπόλοιποι την στάση σου αν έχει λογική η όχι.. Σε ότι αφορά το ερώτημά σου έχει ήδη απαντηθεί! Αν διάβαζες αυτά που έγραφα προσεκτικά (θα καταλάβαινες και τα περί αισθητικής βέβαια τότε), θα είχες δει πως τα άτομα είναι δυο και έχουν ήδη μιλήσει για την στάση τους και αυτοί και οι υπόλοιποι.. Εγώ καλύφθηκα από τα λεγόμενα τους και φυσικά δεν θέλω να δώσω συνέχεια.. Δεν προσφέρει κανείς τίποτα με το να ρίχνει νερό στη φωτιά (ούτε λάδι γιατί τότε μυρίζει απαίσια) παρά μόνο βαβούρα και αναταραχή.. Στη παρούσα φάση η κατάσταση δεν νομίζω πως ζητάει καθόλου extra μπαρούτι!!
Και επειδή πάλι επιμένεις επί του να σχολιάσει κάποιος κάτι, πρέπει να σου θυμίσω πως σχόλια κάνουμε όταν θέλουμε και όχι με το ζόρι.. και όταν επιλέγουμε να τα κάνουμε τηρούμε κάποιες γραμμές..
Όταν εντάσσεσαι σε μία ομάδα δεν κάνεις ότι γουστάρεις..
Πας με το γενικό πλάνο.. και αυτό πολύ απλά σου ζήτησα και εγώ..
Με την ίδια λογική σε προσωπική συζήτηση που είχαμε για τις αλλαγές πάλι διαφωνήσαμε και επέμενες στη «λογική» σου, που όμως δεν ταυτίζεται με την λογική όλων.. Για τον μόνο που έχω κρατήσει διαφορετική στάση στις αλλαγές είναι τον FROSSI, που εκ των πραγμάτων έχει άλλες υποχρεώσεις (είναι ο μόνος με γυναίκα και παιδιά, αν δεν απατώμαι) ο οποίος όταν έχουμε παραπάνω αλλαγές και μόνο τότε.. μου έχει ζητήσει να παίζει ένα ημίχρονο και να φεύγει μετά για το σπίτι του.. και επειδή με την στάση του έχει δείξει πως πονά πολύ την ομάδα (μέχρι που ήταν διατεθειμένος να αφήσει την έγκυο γυναίκα του με πόνους για να έρθει να συμπληρώσει.. παιχνίδι που ήμασταν λειψοί), το δέχθηκα ενάντια στη τακτική της ομάδος να βγαίνει όποιος φαίνεται ή νιώθει κουρασμένος ανεξάρτητα της στιγμής και να ξαναμπαίνει φρέσκος και με δυνάμεις να προσφέρει το 100%. Γι αυτό πήρα την ευθηνή εγώ. Σε αυτό όποιος θέλει μπορεί να έχει τις ενστάσεις του και την διαφωνία του και το συζητάμε.. Στα υπόλοιπα δεν νομίζω πως έχω εξέλθει των ορίων και σταθμών της ομάδας..

verou είπε...

Είναι η δεύτερη φορά που σε ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ να πεις ποιοι είναι οι μερικοί και δυστυχώς δεν το έκανες.
Το γεγονός ότι απάντησες στα greeklish δικαίωσε τη χρήση τους αφού στα ελληνικά δεν έδωσες την πρέπουσα σημασία. Να υπενθυμήσω ότι εγώ είμαι αυτός που έχω φαγωθεί να ξεκαθαρίσουμε τη λειτουργία και τους σκοπούς - στόχους της ομάδας εδώ και πάρα πολύ καιρό και η ανταπόκριση δεν ήταν η αναμενόμενη. Κανείς δεν έχει όρεξη να ρίχνει τίποτα στη φωτιά παρά μόνο ξύλα και κανά κοψίδι. Εχω προτείνει αρκετές φορές να πάμε κάπου σαν ομάδα για καφέ ή οτιδήποτε και δυστυχώς μόνο μία φορά έγινε αυτό εδώ και τόσους μήνες. Το μόνο ομαδικό που γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα είναι να κοκορομαχούμε στα blog και αυτό 5-6 από όλη την ομάδα. και σε αυτό θέλεις να βάλεις φραγμούς! Θα ήταν δυσάρεστη έκλπηξη αν έκοβες τα γραφθέντα μου. Όσο αφορά στις αλλαγές έχω προτείνει να εκχωρηθούν στον
Δαμιανό. (επίσης ευθύνη και όχι ευθηνή, χάλασε ο διορθωτής???)

Kopsi 74 είπε...

Σε ευχαριστώ για τις διορθώσεις..

να σου Υπενθυμήσω όμως..
την έκλπηξη..

Το ότι ανέχομαι την απρεπή συμπεριφορά σου, μην το παίρνεις ότι λειτουργεί κιόλας.. Απλά σε αφήνω στην κρίση των άλλων…

Εσύ εκνευρίζεσαι που είπες κάτι και δεν έχεις δει ανταπόκριση..
Εδώ και πολύ καιρό έχω ζητήσει προθέσεις για το ποιος θα αναλάβει το πόστο μου για το μήνα που θα λείπω και μόλις σήμερα είδα τον DREDD να αναλαμβάνει την ευθύνη.. Μέχρι τώρα πλήρης αδιαφορία..

Σε πληροφορώ ότι οι αλλαγές έχουν εκχωρηθεί στον Δαμιανό, ο οποίος όμως για δικούς του λόγους ζητάει και την γνώμη μου.. Αν θες πες του να μην τη ζητάει..
Και για να καταλάβω δηλαδή …
αν ο κ. Δαμιανός σου ζητήσει να βγεις και να μπεις 10’ μετά δεν θα χαλαστείς, ενώ αν στο πω εγώ ή το κορμί σου ότι έχεις βαρύνει από την κούραση και θες 5’ λεπτά ξεκούραση θα σε χαλάσει όπως μου είπες και δεν θες να ξαναμπείς μετά!!
Θα μας τρελάνεις ρε VEROU…

Οσο για τις κοκορομαχίες σε παίζω φαβορί με 2,4 προς 1 λόγω της ιδιάιτερης ξεροκεφαλιάς σου, με αουτσαιντερ τον HADJI που δίνει 3,2 προς 1 λόγω του πιο μαλακού προφίλ που έχει περάσει μέχρι τώρα...
Βέβαια περιθώρια για εκπλήξεις ή έκλπηξεις όπως αρέσκεσαι να λες... πάντα υπάρχουν…

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός