Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Τρίτη 13 Μαρτίου 2007

Σήμερα είναι μια ωραία μέρα για να νικήσουμε. Τα πουλιά κελαηδούν, τα κοκόρια κοκορίζουν, τα μπαρμπούνια, κατακόκκινα κολυμπάνε ανέμελα στον βυθό της κρύας θάλασσας, που διαθλά το φως, αφήνοντας μια ιριδίζουσα πορτοκαλί λάμψη όταν τα κοιτάς από πάνω... Η φύση μας καλεί. Μας καλεί όχι να νικήσουμε αλλά να "ματώσουμε"...
Σήμερα δε χωράνε παρεξηγήσεις, μισόλογα, γκρίνιες, κομπλεξισμοί και αναβράζοντα δισκία depon (ponstan, ή άλλα). Σήμερα κρίνεται το αν θα συνεχίσουμε. Όχι στα play-offs, δε λέω αυτό, αλλά άν θα συνεχίσουμε να παίζουμε μπάλα σ' αυτή τη διοργάνωση για τις επόμενες δύο-τρεις βδομάδες. Δε λέω, μια χαρά ήταν μέχρι εδώ και κα'να δύο βδομάδες δε μας χαλάει λίγη ξεκούραση, λίγα παραπάνω λεφτά, λίγη παραπάνω ώρα με τη γυναίκα...
Το 'χω ξαναπεί πως είμαι ευχαριστημένος με τη μπάλα που έπαιξα μέχρι εδώ. Αυτό που δεν έχω πει είναι ότι αυτό το συναίσθημα άλλαξε... Και άλλαξε γιατί δυσκολεύομαι πάρα μα πάρα πολύ να δεχτώ πως έχοντας κάνει το καλύτερό μας, χάσαμε πανηγυρικά και τις δύο φορές απ' αυτήν -την πολύ καλή κατά τα άλλα- ομάδα. Νομίζω όλοι θέλουμε να πάρουμε κάτι καλύτερο από την 7η θέση που πήραμε στην κανονική διάρκεια της σεζόν... Και όλοι νομίζω ότι συμφωνούμε πως την αξίζουμε (εκτός από εκείνα τα αηδιαστικά ανώνυμα ανθρωπάκια!).
Σήμερα κρίνεται αν θα συνεχίσουμε να παίζουμε μπαλίτσα όλοι μαζί ή θα σταματήσουμε για φέτος και αυτό, όσο και να το ήξερα και να το περίμενα, δε θέλω να γίνει σήμερα! Σήμερα θέλω να κερδίσω και αν δεν τα καταφέρω θέλω να "ματώσω" προσπαθώντας και αν ηττηθώ θέλω να έχει "ματώσει" και ο αντίπαλος! Όχι γιατί ψωνίστηκα, αλλά γιατί ξέρω πως αν παίξουμε όπως ξέρουμε (και γι' αυτό ας λέτε ό,τι θέλετε) δεν υπάρχει περίπτωση να μας ξανανικήσουν με τέτοια άνεση... Με ενοχλεί πολύ να διαψεύδομαι, και θα διαψευστώ αν δεν εξαναγκάσουμε αυτούς τους κυρίους να μας σεβαστούν! Θα διαψευστώ γιατί έχω πει εδώ και ένα μήνα ότι έχουμε δυναμική σαν ομάδα πριν ακόμα αρχίσουμε το σερί μας... Θα διαψευστούμε όλοι αν χάσουμε αμαχητί γιατί η νίκη με Κατσέλη θα γίνει απλά ένα στατιστικό outlyer (γι'αυτά και τις σύριγγες πιο αρμόδιος ο Verou) και όχι μία αποκάλυψη της πραγματικής Αδράνειας !
Μπορεί να μην την έχουμε δει επαγγελματίες, αλλά νομίζω όλοι θέλουμε να κερδίσουμε το σεβασμό των αντιπάλων μας και να μοιάζουμε σοβαροί κι όχι ένα μάτσο γελοίοι που δεν έχουν τί να κάνουν με τα βράδια τους... Όλοι όσοι θα είναι στο γήπεδο σήμερα λοιπόν πρέπει να είναι σοβαροί, απέριττοι, συγκεντρωμένοι στην ομάδα και όχι στον εαυτό τους και να δώσουν το 100% του εαυτού τους! Είναι μεγάλη η πρόκληση και μοιάζει αδύνατη η νίκη... Ίσως, αλλά αν προσπαθήσουμε, αν τους αναγκάσουμε να ιδρώσουν και να "ματώσουν" για να μας πάρουν το οτιδήποτε μέσα στο γήπεδο, τότε νομίζω πως όχι μόνο θα τους έχουμε αιφνιδιάσει, αλλά θα έχουμε ήδη κερδίσει. Φτάνει να το πιστέψουμε και να το προσπαθήσουμε χωρίς να κοιτάξουμε πίσω... Αν το κάνουμε με πολλή προσοχή αλλά χωρίς κανένα φόβο θα τους κερδίσουμε όχι μία αλλά και τις δύο φορές!
Και επειδή είδα τους "300" στο cinema (όσοι χρειάζεστε λίγη ψυχολογία τραβάτε δείτε το! Εκπληκτική επική ταινία! Καλή και για τα κορίτσια: όλοι οι Σπαρτιάτες είναι φέτες!) και παρ' όλο που δεν είναι όμοιες οι καταστάσεις (οι Σπαρτιάτες ήταν 300 απέναντι σε χιλιάδες, εμείς είμαστε 8 απέναντι σε 8) μ' άρεσε μία ατάκα του Λεωνίδα, που θα την πω για να δώσω το στίγμα:
"Give them nothing, but take them everything!!!"
Adraniara para siempre. Tenemos las corazones de los campeones, somos los campeones....
Φέρτε μας και τους Uber Alles!!!
Τα λέμε το βράδυ στις 9 (τέτοια ώρα μας θέλει ο mr Damian στο γήπεδο)!
Υ.Γ.: Χρησιμοποίησα εισαγωγικά, αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις, με το "ματώσουν" ήμουν μεταφορικός... "Ματώνει" κάποιος όταν δώσει το 100% των δυνατοτήτων του και μετά το παιχνίδι απ' την κούραση μπαίνει σε αμάξι μόνο σαν συνοδηγός! Μην σκοτωθούμε κιόλας, πάνω απ' όλα το παιχνίδι!

0 ΣΧΟΛΙΑ:

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός