Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Δευτέρα 19 Μαρτίου 2007
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΩΡΓΟ RAZOR να παίζουν οι καλύτεροι στην ομάδα. Αλλά αυτό δεν ξέρω αν συμφέρει και εσένα....

Άλλωστε το ξαναείπα.... ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΟΜΑΔΑΡΑ και όχι παρέα ΔΙΑΛΛΕΧΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ αφερόντας πρώτο και καλύτερο εμένα από την ομάδα.... βάζοντας άλλον να κάνει τον τροχονόμο στα δύσκολα παιχνίδια.

Χρήστο το έχεις παρακάνει.... Είπαμε θέσε θέμα ψηφοφορίας για το τέρμα και συ Γιώργο και αν συμφωνεί η πλειοψηφία... καμία αντίρηση από μένα.

Λοιπόν Χρήστο χαλάρωσε και παίξε για την παρέα και μη γίνεσαι ανταγωνιστικός και τσακώνεσαι στο γήπεδο σαν κάτι άλλους.

Οι πιο πολλοί στην ομάδα μου αρέσουν και θέλω να παίζω μαζί τους γιατί παιρνάμε καλά. Να λείπουν οι φωνές τα σχόλια οι κριτικές και τα παρατράγουδα.

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ.

5 ΣΧΟΛΙΑ:

RAZOR είπε...

"Αγαπητε Βασιλη", εγω αποδεχομαι να κατσω στον παγκο αν θεωρηθει καλυτερο για την ομαδα. Δεν παραπονεθηκα την προηγουμενη φορα που επαιξα ενα ημιχρονο... Πραγμα που εχεις κανει, αν θυμαμαι καλα!! Και ο λογος που επαιξα μισο παιχνιδι;; Οπως ειπε ο Γιαννης, ειναι μαλακια να ξεκινησω εγω και να μεινουν στον παγκο καποιοι αλλοι που ερχονται σε ολα τα παιχνιδια. Και ειχε απολυτο δικιο! Και ημουν διατεθημενος να βγω αλλαγη στο ημιχρονο που επαιξα, αν ο προπονητης ή καποιος συμπαχτης εβλεπε οτι δεν πηγαινα καλα, χωρις γκρινιες, παραπονα και post με σχολια περι παγκου, κερκιδας και πλαγιους ή πονηρους τροπους για να με διωξουν. Αν δω οτι το επιπεδο της ομαδας ανεβαινει, θα κοιταξω να βελτιωθω. Κι αν δεν μπορω, θα μεινω στον παγκο ή και στην κερκιδα, δεν με πειραζει αν η Αδρανεια παει καλυτερα χωρις εμενα...

verou είπε...

Δεν είναι θέμα ψηφοφορίας. Εγώ πρότεινα να παραχωρηθεί η εξουσία του ποιος πότε γιατί πόσο με ποιο τρόπο πως παίζει στον Δαμιανό τον οποίο εσύ έφερες στην ομάδα. Διαφωνώ με το μακη για τα φιλικά. Ο προπονητής είναι για τα "επίσημα". Αν θέλει, μπορεί και να συμμετέχει και στα φιλικά, βέβαια, Προς θεού. Αν ο Δαμιανός νομίζει πως πρέπει να παίζεις, παίζε.

BASIL είπε...

Είναι θέμα ψηφοφορίας γιατί δεν είναι. Εγώ π.χ και νομίζω κιάλλοι πιστεύω ότι είμαστε επαρκείς και δε χρειάζονται κι άλλες "μεταγραφές". Αν εσύ θες τη σούπερ ομάδα τότε θα πρέπει να φτιάξουμε και δεύτερη ομάδα.
Δεν είναι κακή ιδέα. Αλλά εδώ καμιά φορά δε μαζευόμαστε ούτε και 8.
Ο Δαμιανός μπορεί να μας βελτιώσει σαν ομάδα.
Τώρα αν θέλετε αλλαγές είπαμε...
Υπάρχουν κι άλλοι που ενδιαφέρονται. Εμένα μαρέσει η ομάδα όπως είναι. Και θα έρχονται και οι 5χ5 αν υπάρχει καλό κλήμα και άμυλα.
Ο σαρκασμός δεν ταιριάζει Χρήστο σε ομαδικό άθλημα. Άσε τα προς Θεού και τα λοιπά.
Για μένα δεν πρέπει να παίζουν αυτοί που βρίζουν κριτικάρουν και διαμαρτύρονται στο γήπεδο και χαλάνε το κλήμα αλλά δε λέμε να φύγουν αυτοί επειδή δε γουστάρω εγώ και κάποιοι άλλοι.
Να μάθουμε να είμαστε σωστοί πολύ απλά.

verou είπε...

Οι μεταγραφές πότε σταματήσαν? Τι στιγμή που καλά έκανες και έφερες το Θανάση με το Αλέκο? Τι στιγμή που ήρθε ο Αλέξανδρος? Τι στιγμή πού ο αρχηγός έφερε το Μήτσο? Πότε? Όταν δεν συμπληρώσαμε? Όταν είμασταν τσίμα τσίμα 8? Πότε???

Adrania F.C. PR είπε...

Αγαπητοί,
Το ρόστερ της ομάδας αυτή την στιγμή είναι πλήρες, αν υπολογίσουμε και έναν εναλλακτικό τερματοφύλακα στην περίπτωση που κάποιος λείπει..
Παίχτες άλλοι δεν θα έρθουν παρά μόνο αν δημιουργηθούν κενά από τους υπάρχοντες.. Πέρα από το να γίνουμε καλύτεροι σαν ομάδα πρέπει να παίζουμε κιόλας όπως αναφέρει και ο MAX, αλλιώς να κατεβάσουμε 8 επαγγελματίες να τους χειροκροτούμε από την κερκίδα.. Ήδη ο BELE με ρώτησε να φέρει τον αδερφό του.. Δεν έχω πρόβλημα με το παιδί αλλά δεν μπορώ να φέρω και άλλο παίκτη στην ομάδα και να μην παίζουν οι υπόλοιποι.. Οπότε σταθεροποιήστε τις συμμετοχές σας όλοι ώστε να έχουμε ένα καθαρό αριθμό παιχτών πάνω στους οποίους μπορούμε να βασιστούμε..
Από του χρόνου λογικά θα επιστρέψει και ο ΝΑΥΤΗΣ σε πλήρη δράση.. Μερικοί έχουν και στρατό μπροστά τους.. Όλα αυτά έχουν ληφθεί υπόψη από την Διοίκηση και θα γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες ώστε η ομάδα να είναι πλήρης με την νέα season , αν δεν έχουμε ξεμαλλιαστεί μέχρι τότε..
Πρέπει και κάποια στιγμή να βρω το χρόνο να βγάλω και τις συμμετοχές.. ώστε να πάρετε μια ιδέα τι έχει γίνει..

P.S. Ο ΜΗΤΣΟΣ ποιος είναι?

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός