Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Τετάρτη 21 Μαρτίου 2007

Όσοι δύσμοιροι από εμάς είχαν κάποτε μακροχρόνια σχέση με γκόμενα, θα είναι οικείοι με τη φράση "νομίζω πως πρέπει να μιλήσουμε"! Για πολιτισμικούς λόγους αναφέρω την επίδραση που έχει το άκουσμα της φράσης αυτής στα διάφορα στάδια της σχέσης:

0-7 μήνες: Το σύμπαν καταρρέει, σκεφτόμαστε πως στη καλύτερη περίπτωση θέλει να μας χωρίσει ενώ κατά πάσα πιθανότητα υπάρχει άλλος!

8-11 μήνες: Το σύμπαν γυρίζει, πιστεύουμε πως πιθανότατα θέλει να μας χωρίσει αλλά αναζητούμε τα αίτια στο τί έχουμε πει τελευταία, ψάχνοντας λέξη προς λέξη τη διάολο μπορεί να ξεστομίσαμε που την πείραξε τόσο...

1-2,5 χρόνια: Το σύμπαν δονείται, είμαστε σίγουροι ότι δεν παίζει να χωρίσουμε και ότι απλά θα πρέπει με έξυπνες πουστιές να αποφύγουμε τις εκάστοτε παγίδες με λογοπαίγνια της μορφής "μα σε αγαπάω, ρε πούστη, γιατί δεν μένουμε σ' αυτό;".

2,5-5 χρόνια: Το σύμπαν κάθεται εκεί που είναι, νοιώθουμε μαλάκες που στις παραπάνω ευκαιρίες δεν χωρίσαμε, αντί για επιχείρημα χρησιμοποιούμε οτιδήποτε εύθραυστο σε περιοχές μακριά από το κεφάλι της αγαπημένης μας.

5-... χρόνια: Το σύμπαν μας κάνει πλάκα, αντί να νοιώθουμε μαλάκες ή άσχημα έχουμε μείνει απλά με την απορία γιατί έμοιασε τόσο πολύ στη μάνα της, τα εύθραυστα αντικείμενα έχουν στόχο πλέον το κεφάλι!

Οπότε, ας αφήσουμε την γκομενίστικη πλευρά μας (από Φροϋδικής άποψης) σπίτι μας και ας έρθουμε σήμερα, 21-3-2007, στο γήπεδο για το φιλικό μια ώρα αρχύτερα, 21:30, για να μιλήσουμε σαν άντρες! Το έχουμε ανάγκη, τέρμα οι κομλεξισμοί, ας ρίξουμε το κατεστημένο, ας σουβλίσουμε το δέντρο και ας στολίσουμε τον Αϊ Βασίλη!

3 ΣΧΟΛΙΑ:

verou είπε...

Φίλε Μάκη, νομίζω πως στην ανάλυσή σου ξέχασες κύρίως στα πρώιμα στάδια το σενάριο μιας ενδεχόμενης ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης !
Εγώ θα προσέλθω 21:30 στο γήπεδο.

Unknown είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε και συνοδηπόρε στον μαραθώνιο του έρωτα Χρήστο! Εκεί το σύμπαν γελάει, κι εμείς απορούμε γιατί λέγαμε τόσο καιρό πως αυτοί που λιώνουν στις τσόντες είναι μαλάκες, ενώ εμείς που έχουμε γκόμενες είμαστε οι έξυπνοι! Περνάει στο νερό μια τριετία μέχρι να ξαναβάλουμε υπογραφή ή πουλί και όταν το ξανακάνουμε είναι αντίστοιχα στον παιδικό σταθμό και αυστηρά και μόνο στην παλάμη!

dreddoukos77 είπε...

Μ' αρέσει που όλοι έχουμε βάλει τα ψυχολογικά μας σ' αυτή τη σελίδα... Θα μπορούσαμε να την πούμε www.Αδράνεια-Γοδλιυ Φάδα.com.... Αγαπητή Αδράνεια εγώ έχω να λουστώ τρεις μέρες... ΑΪ ΑΪ ΑΪ ΑΪ ΑΪ!

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός