Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Τρίτη 27 Μαρτίου 2007
Ήμουν ξεκάθαρος αν και απότομος. Όλα τα λάθη δεν είναι τα ίδια. Το να κάνεις ένα λάθος από την πίεση του αντιπάλου είναι ανθρώπινο και φυσικό. Το να κάνεις λάθος στο κοντρόλ είναι ανθρώπινο. Ακόμα και το να πουλάς την μπάλα είναι ανθρώπινο, απλά στους οπισθοφύλακες και τον τερματοφύλακα δεν μπορώ να το συγχωρέσω. Το είπα και το ξαναλέω. Όποιος μπορεί ας το καταλάβει. Το να πουλήσεις την μπάλα πάνω από τη σέντρα έτσι για να συννενοούμαστε είναι αναπόφευκτο από τη στιγμή που προσπαθείς να κάνεις το κάτι παραπάνω για να μπει γκολ. Το να πουλήσεις την μπάλα όταν είσαι τελευταίος παίκτης είναι χαζομάρα. Διώχτην στα ΠΛΑΓΙΑ. Βγάλτην ΚΟΡΝΕΡ. Αν μπορείς και έχεις την δυνατότητα ψάξε βαθειά το φορ. Ακόμα καλύτερα δώστη με ασφάλεια στον πρώτο ξεμαρκάριστο παίκτη. Αν μπορείς να κάνεις ντρίμπλα και να μην τη χάσεις κάντο. Αν τη χάσεις όμως, ΦΤΑΙΣ. Αν την κλωτσήσεις με διεύθυνση προς τη σέντρα και δεν περάσει τον πρώτο παίκτη που θα συναντήσει ΦΤΑΙΣ.ΦΤΑΙΣ γιατί δεν έκανες όλα τα παραπάνω πού πρέπει να είναι πρώτα στη σκέψη σου. Κάθε φορά που πουλιέται η μπάλα από τον τερματοφύλακα ή την αμυντική γραμμή ο κίνδυνος είναι άμεσος. Αν χαθεί η μπάλα πάνω από τη σέντρα ο κίνδυνος είναι έμμεσος. Και επί του προσωπικού: φίλε, συμπαίκτη και πρόεδρε Γιάννη, μην είσαι τόσο δογματικός στης απόψεις σου! Άκου και καμιά κουβέντα και από κανέναν άλλο, απο κάποιο που έχει το ποδόσφαιρο για πρώτο άθλημα-χόμπι και όχι για δεύτερο όπως εσύ. Όπως και να το κάνεις είναι αλλιώς. Και αυτά που λέω και υποστηρίζω δεν τα βγάζω από την κοιλιά μου. Και εγώ από αλλού τα μεταφέρω. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που συμφώνησε ο Θανάσης. Το παιδί έχει παίξει μπάλα και σε ομάδα και φαίνεται να έχει ποδοσφαιρική παιδεία αν και γαύρος!?!

1 ΣΧΟΛΙΑ:

Adrania F.C. PR είπε...

ΕΠΊ ΤΟΥ ΌΤΙ ΛΕΣ, έχει πλάκα αλλά δεν διαφωνώ όπως ίσως νομίζεις..
ΤΟ θέτεις πολύ ωραία και σωστά...
Παραλείπεις όμως την αξία του λάθους των μπροστινών.. Δυστυχώς αυτή την στιγμή δεν προλαβάινω να στο αναλύσω σωστά.. Θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία και μου λες. τοτε αν συμφωνείς.
Υ.Γ. Μπορεί ν αμην είναι το πρώτο μου αθλημα το ποδόσφαιρο αλλά αυτό ε΄χει να κάνει με την τεχνική και όχι με το αν βλέπω στο παιχνίδι κάποια πράγματα.. μπορεί όντως να μην βλέπω , αλλά μπορεί και να βλέπω.. όπως και να έχει έιναι θέμα αντίληψης.. και ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ μπάλα δεν έπαιξε ποτέ του.. (υπερβολική παρομίωση βέβαια)..

Αυτα θα επανέλθω χρήστο , σου επαναλαμβάνω ότι δεν διαφωνούμε ουσιαστικά.. μπορεί και να τα πούμε εδώ την Τετάρτη πριν την Εθνική... σας περιμένω..

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός