Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Παρασκευή 9 Μαρτίου 2007

Α) Μετά από τον άγχος που διέκρινα για τον αν μπορούμε να παίξουμε 2 παιχνίδια σερί την άλλη εβδομάδα,
το Φιλικό της Επόμενης ΔΕΥΤΕΡΑΣ αναβάλλετε
λόγω του κρίσιμου, δύσκολου παιχνιδιού με την UBER ALLES.
Συνεννοήθηκα με τον FROSSI να κατεβάσει τους Μήτσους στην θέση μας για αυτή την ΔΕΥΤΕΡΑ. Από την άλλη Δευτέρα όμως θα ισχύει κανονικά.!!

ΑΛΛΑ αποτελέσματα..

BERISTAS - REMAL MADRID 6-0

πέρασε εύκολα η BERISTAS που θα αντιμετωπίσει στο β' γύρο τον KALKO.



Β) Θεωρώ πως το παιχνίδι με τις Παραλίες ήταν καλό. Δεν παίξαμε άσχημα, και δεν κάναμε επιπόλαια και σοβαρά λάθη. Αυτό νομίζω πως είναι το πρώτο που πρέπει να μας ενδιαφέρει. Τα λάθη μας ξεγυμνώνουν σαν ομάδα, και μας αφήνουν έρμαιο στη βορά των αντιπάλων. Κάπου νομίζω στο μυαλό των περισσοτέρων υποτιμήθηκε η εν λόγω ομάδα λόγω της Θέσης και των 2 (3εις με την χθεσινή νικών μας απέναντι της). Όμως και στα 3 παιχνίδια το παιχνίδι μαζί τους ήταν κλειστό, με λίγες σχετικά ευκαιρίες, χαμηλό σκορ και ένα γκολ μόνο διαφορά. Όταν αυτό επαναλαμβάνετε 3εις φορές παύει να είναι σύμπτωση και κάτι σημαίνει.

Νομίζω πως οι Παραλίες για μας είναι ότι και εμείς για τον ΚΑΤΣΕΛΗ. Παρότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις ομάδες μας, φαίνεται ότι ταιριάζουν στην αντιμετώπιση μας όπως εμείς σε αυτή του πρωτοπόρου Κατσέλη. Έτσι πάντα μας δυσκολεύουν. Γενικά συμφωνώ με τα περισσότερα που ειπώθηκαν από DREDD και VEROU, αλλά έχω να προσθέσω και μερικά άλλα.

Ευτυχώς τα λάθη που κάναμε, λίγα για να είμαι ειλικρινής, δεν μας κόστισαν γιατί λόγω καλής αλληλοκάλυψης, προλάβαμε το χειρότερο. Όμως πρέπει και αυτά τα λίγα να τα εκμηδενίσουμε.. Μόνο τότε θα έχουμε ελπίδες για αποτέλεσμα με τους Ξενομανείς (χάθηκαν τόσες ελληνικές λέξεις για όνομα..) αντιπάλους μας…

Κάποιες προσωπικές εμμονές, τύπου χαζομάρας ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ στο ΝΤΕΡΜΠΥ , υπερβολικής σιγουριάς θα μας ρίξουν στο καναβάτσο.. και τέτοιες κάναμε στο τελευταίο παιχνίδι, με μένα πρώτο που με καλή πάντα πρόθεση έκανα κάποιες πάσες άτσαλες χάνοντας την μπάλα, τον PALLI να κουβαλά μπροστά από την περιοχή επικίνδυνα 3-4 φορές την μπάλα χάνοντας την στο τέλος, τον DREDD να διώχνει βιαστικά άτσαλα ενώ δεν έχει πίεση (όταν έχουμε είναι πάντα η καλύτερη λύση), και τον HADJI που ήταν πολύ σταθερός να γεμίζει (η αλήθεια είναι πως είναι κομμάτι δύσκολο) όχι πάντα με τον καλύτερο τρόπο την μπάλα μετά το κέντρο. Ο δε TAKIS είχε γίνει μπαλάκι ανάλογα με κάθε αλλαγή που γινόταν σε άλλη θέση ( μόνο τέρμα δεν έπαιξε) με αποτέλεσμα να του είναι δύσκολο να προσαρμόζετε διαρκώς σε νέες συνθήκες. Στα ΘΕΤΙΚΑ βάζω της 5λεπτες αλλαγές για ξεκούραση του BELE και του VEROU που μπήκαν ακόμα πιο ζωηροί και φρέσκοι στο παιχνίδι μετά της άνασσες που πήραν. Συγνώμη αν κάποιοι έπαιξαν αρκετά λιγότερο από κάποιους άλλους ( ο MANOS δεν άλλαξε καν) αλλά η φύση του αγώνα έδωσε περίεργη τροπή στις αλλαγές. Άλλωστε τώρα πια υπάρχουν και το φιλικό τη Δευτέρα για να μπορούν αυτοί που έπαιξαν λιγότερο να ξεκαυλώνουν και να παίρνουν τα απαραίτητα λεπτά συμμετοχής που όλοι χρειάζονται. Αρκετές ήταν οι στιγμές που ένιωθα εντελώς μόνος και αποκομμένος στο κέντρο (κυρίως αμυντικά) και αυτό στο επόμενο παιχνίδι θα το πληρώσουμε πολύ άσχημα αν συμβεί. Γενικά θεωρώ πως η απόδοση όλων ήταν εκεί που είπε και ο DREDD, γύρω στο 70%. Όμως γενικά είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα και τον τρόπο επικοινωνίας μέσα στο γήπεδο και το παιχνίδι μεταξύ μας. Τα «μπράβο», «καλό» αυξήθηκαν , όπως και τα «δεν πειράζει. Πάμε..» ενώ μειώθηκαν στο ελάχιστο οι άσκοπες αντεγκλήσεις τύπου , «τι κάνεις εκεί», «εσύ έφταιγες» κλπ.

Γ) Για το επόμενο παιχνίδι Θεωρώ ότι χρειαζόμαστε :

1) ΑΠΑΡΤΙΑ .. Όσοι πιο πολλοί τόσες πιο πολλές ανάσες και μέση ταχύτητα θα έχουμε που θα μας χρειαστεί περισσότερο από ποτέ.. ακόμα και αν οι χρόνοι συμμετοχής του καθένα δεν μοιραστούν στα ίσα. Πρέπει να παίξουμε για την ομάδα πάνω από όλα.

2) ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.. Απαραίτητη σε κάθε μας κίνηση. Κάθε απροσεξία θα κοστίσει είτε σε παραπάνω κόπο, είτε σε γκολ , είτε σε ψυχολογία, είτε σε νευρά.. όπως και να έχει χαμένοι θα βγούμε.

3) ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ.. Είναι αυτή που είναι ανεβασμένη στα τελευταία παιχνίδια και έχει ταυτόχρονα ανεβάσει και το παιχνίδι της ομάδας ποιοτικά και αποτελεσματικά όσο και σε δημιουργία ευκαιριών.

4) ΑΛΗΛΟΚΑΛΥΨΗ στην άμυνα και στο όποιο λάθος, ή άστοχο αποτελέσμα ενέργειας που μπορέι να κάνει ο καθένας.

5) PASSING GAME.. Κάθε σωστή πάσα είναι κούραση για τους αντιπάλους και ανάσα για μας. (+ αν δεν έχουν την μπάλα δεν μπορούν να κάνουν τίποτα). Κάθε λάθος, δημιουργία προϋποθέσεων για αντεπίθεση των αντιπάλων, EXTRA τρέξιμο, κούραση, εκνευρισμό. Σωστές θέσεις (προϋποθέτει κίνηση δίχως την μπάλα στους διαδρόμους που μπορεί να περάσει η αυτή), πάσα προς τα πίσω και ένα-δυο, αποφυγή την πάσας γραμμή με γραμμή (καλύτερα γραμμή – κέντρο – γραμμή), να αποφύγουμε τις πολλές ντρίπλες και τις προσωπικές ενέργειες όσο είναι δυνατόν..

6) ΗΡΕΜΙΑ – ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ – ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ .. στην όποια πίεση δεχθούμε, με σιγούρεμα της μπαλιάς , έστω και άουτ (είναι προτιμότερο από το να πάει σε αντίπαλο).

7) ΘΡΑΣΟΣ .. Που ήταν αυτό που μας έδωσε την νίκη με τον ΚΑΤΣΕΛΗ +

8) ΥΠΕΡΒΑΣΗ .. προσωπικών και ομαδικών δυνατοτήτων.

Αυτά . . τα ολίγα.. Και 1-2 να καταφέρουμε από αυτά καλά είναι..

Έρχεται και το κύπελλο στη συνέχεια (7 παιχνίδια σε όμιλο των 8 και μετά διπλά όπως στην φάση του CHAMPIONS LEAGUE τώρα) , όπου μπορούμε ότι κατακτήσαμε στο 2ο Γύρο σε ποιότητα παιχνιδιού να το εφαρμόσουμε εκ του μηδενός.. χωρίς να κουβαλάμε τον κακό 1ο γύρο του φθινοπώρου.

Το πριμ θα ανακοινωθεί μετά την νίκη..

0 ΣΧΟΛΙΑ:

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός