Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Τρίτη 27 Μαρτίου 2007

Το φιλικό σήμερα με την μικτή Λουκουτου – Μητσοι ή ΛΟΥΚΟΥΤΟΜΗΤΣΟΙ όπως τους ονόμασα , υπήρξε δυνατό και καλό τεστ για την ομάδα..

Δυστυχώς για άλλη μια φορά δεν έλειψαν τα νεύρα και οι αντεγκλήσεις παιχτών όμως ευτυχώς κράτησαν κυρίως στο ημίχρονο στην ανάπαυλα όπου χάναμε και 3-1. Το πρόβλημα ήταν για μένα έντασης και κακής συνεννόησης των γραμμών. Υπάρχει μία αντιπαλότητα της επιθετικής γραμμής απέναντι στην άμυνα και τους παίχτες που την απαρτίζουν (θεωρώ χωρίς λόγο). Τελικά το κλίμα αποφορτίστηκε ομαλά και ευεργετικά με αποτέλεσμα να ισορροπήσουμε το παιχνίδι και τελικά να ισοφαρίσουμε.

Μερικές παρατηρήσεις από μεριάς μου για το παιχνίδι..

(πάντα προσωπικές εκτιμήσεις και συζητήσιμες)

Η 2η συνεχόμενη πολύ καλή εμφάνιση του τερματοφύλακα.. HADJI. Απέδειξε (στον εαυτό του κυρίως) πως μπορεί να παίξει καλά αν δεν τον πνίγει το άγχος και είναι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι.. Εκτός από το 3ο γκολ δεν φέρει ευθύνη για τα υπόλοιπα ενώ είχε και πολλές καλές σωτήριες επεμβάσεις (κυρίως στο 2ο ημίχρονο).

Πολύ καλή εικόνα και από τον DREDD. Θεωρώ πως ήταν ο σταθερότερος στην άμυνα, (λάθη έκανε όπως όλοι μας άλλωστε), είχε σωστές προωθήσεις και κράτησε την θέση του στο παιχνίδι καλά.

Η καλή εικόνα του ακολουθήθηκε και από τον PALLI που ήταν σταθερός χωρίς λάθη. Μοναδικό ψεγάδι κάποιοι μικροτσακωμοί με τον BELE που όμως ήταν σε κόσμια πλαίσια και τελικά ίσως του έκαναν και καλό.

Κακός, μετά από τις ελπιδοφόρες και καλές εμφανίσεις του ήταν ο MANOS.

Δεν μπήκε στο παιχνίδι ποτέ και εξέθεσε πολλές φορές τους συμπαίκτες του στην άμυνα.. και στο κέντρο.. Νωθρός και με χαλαρότητα στη φάση δεν μπόρεσε να πάρει ούτε μία κόντρα.. Ελπίζω στο επόμενο παιχνίδι να δείξει το άλλο του πρόσωπο.

Ο BELE ήταν μέτριος για αυτό που μπορεί και ξέρει να παίζει.. Πολλά νεύρα (δίχως λόγο) και θολωμένος λίγο στο παιχνίδι του.. Ξεχώρισα όμως ( και ήταν ο μοναδικός παίχτης που το έκανε σε όλο το παιχνίδι) το άλλαγμα παιχνιδιού που έκανε από αριστερά στα δεξιά , δίνοντας νότα ποικιλίας και απροβλεψιμότητας στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Συνολικά φυσικά δεν ήταν κακός, αλλά όπως είπα και στην αρχή μπορεί και έχει παίξει πολύ καλύτερα..

Ο ΜΑΧ δυστυχώς λόγω ενός τραβήγματος στο μηρό δεν έπαιξε.. Περαστικά και άλλη φορά πιο προσεκτικό ζέσταμα humorista fovere..

O VEROU ήταν καλός, όμως χωρίς να έχει ηρεμία πάντα στο παιχνίδι του. Έσπασε την μπάλα αρκετές φορές στα πλαϊνά μέρη επιτυχώς, έκανε αρκετά καλά σουτ έχασε και μερικές ευκαιρίες που σε επίσημο θα τράβαγε τα μαλλιά του. Όμως αυτό που μου χάλασε την εικόνα του ήταν, μία λάθος κουβέντα στο οποίος συμφώνησε και ο THANASIS εσφαλμένα..(ίσως και Κανά δύο άλλοι). Ο Coach δυστυχώς στο τέλος ξέχασε να αναφερθεί παρά το ότι μου το είχε πει εκεί στο πάγκο πως θα το πει στο τέλος.

Το λέω λοιπόν εγώ, κινδυνεύοντας να τα ακούσω πάλι αλλά χαλάλι.

«ΤΑ ΛΑΘΗ όλων είναι το ίδιο σημαντικά φίλε ΧΡΗΣΤΟ και ΘΑΝΑΣΗ και BELE και όλοι μας, είτε τα κάνει ή άμυνα είτε το κέντρο είτε η επίθεση είτε ο τερματοφύλακας. Δεν υπάρχουν διαφορές, και είναι το ίδιο σημαντικό να κάνεις ένα λάθος που μπορεί να μας στοιχίσει ένα γκολ, όσο και ένα λάθος που μπορεί να μας στερήσει ένα από το να το βάλουμε..»

Πίστεψέ με έκανες και εσύ αρκετά τέτοια λάθη.. όπως και εγώ και όλοι μας.. Δεν έχει νόημα να κατηγορούμε ο ένας τον άλλον.. αλλά να βοηθάμε ο ένας τον άλλο να παίξει και να αποδώσει καλύτερα.. Λάθη θα γίνουν! Αν είναι από κακή στιγμή ή στραβοκλωτσιά καλώς γιατί δεν είμαστε και επαγγελματίες.. Αν όμως γίνουν από ατομισμό, υπερβολική εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας ή υποτίμηση του συμπαίκτη δίπλα ώστε να μην του δώσουμε την πάσα.. ή απλά επειδή του κουβαλάμε άσκοπα και χωρίς λόγο παρότι υπάρχει καθαρή πάσα να κάνουμε, τότε είμαστε λάθος.. και εσύ και εγώ και όλοι μας.. Όταν δίνουμε όλο μας τον εαυτό για να βγάλουμε την φάση και δεν το πετυχαίνουμε τότε δεν είναι λάθος αλλά αδυναμία και είναι αποδεκτό.. γιατί είμαστε ζωγράφοι, δικηγόροι, μεσίτες, πολ. Μηχανικοί κλπ που προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο και να το ευχαριστηθούν και όχι ακαδημία ποδοσφαιρικών ταλέντων που θα ακολουθήσουν επαγγελματική καριέρα στο ποδόσφαιρο… Εκτός αν κάτι έχω καταλάβει λάθος..

Ο THANASISBABOU) από εδώ και πέρα, περπατούσε σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, και φώναζε στους πίσω πως αφήνουν κενά.. Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα BABOU και από ότι φαίνεται (σε μένα τουλάχιστον) υπάρχει πρόβλημα στην ομάδα όταν βρίσκεστε ταυτόχρονα με το VEROU στην ομάδα.. Ίσως είναι δύσκολο να συνυπάρχετε (μάλλον παίζετε στην ίδια θέση), ίσως πρέπει να δίνει ο ένας ανάσες στον άλλο, ίσως δεν έχουμε βρει την φόρμουλα ώστε να λειτουργήσει η ομάδα και με τους δύο στην 8αδα. Θα το βρούμε όμως με θέληση και υπομονή και αυτό.. Καλή βούληση να υπάρχει.. Τέλος το γεγονός ότι έλειπες για σειρά παιχνιδιών θεωρώ πως χάλασε λίγο την ομοιογένεια της ομάδας στα προηγούμενα παιχνίδια.. Μπορείς να προσφέρεις, και μάλιστα πολλά το θέμα είναι να βρούμε τον τρόπο ώστε ο καθένας να φτάνει στο μέγιστο της απόδοσής του χωρίς να χάνει στο τέλος το σύνολο..

Ο NIKOS φάνηκε να έχει ποδοσφαιρική παιδεία και σίγουρα θα τον έχουμε στα υποψιών για την ομάδα (πρέπει κάποια στιγμή να καταλήξουμε σε μία 11-12αδα το πολύ). Υπό άλλες συνθήκες θα του έλεγα να έρθει από αύριο στην ομάδα, όμως βλέπω μία τάση να θέλουν όλοι να παίζουν συνέχεια με αποτέλεσμα ο πάγκος να είναι πολυτέλεια, μην πω κοροϊδία.. Οπότε δεν έχει νόημα να μαζεύουμε παίχτες και μάλιστα καλούς αν η ομάδα δεν είναι έτοιμη ψυχολογικά να παίζει με πολλές και γρήγορες αλλαγές ώστε να έχει συνεχή και δυνατό ρυθμό. Δεν είναι δυνατόν να παίζουμε 1ωρα και ένα τέταρτο και κανένας να μην έχει αισθανθεί κουρασμένος να πάρει 7-8 λεπτά ανάσα. Αν δεν κουραστήκατε τότε κοροϊδεύετε τον εαυτό σας ότι τρέξατε όσο μπορείτε φίλοι μου.. Ή περπατάγατε κατά ευρεία διαστήματα ή δεν παίξατε στο maximum. Καταλαβαίνω πως είναι φιλικό και θέλετε να το ευχαριστηθείτε, όπως και τον εγωισμό του καθένα μας ότι έχει και άλλα να δώσει, όμως κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβετε ότι πρέπει να γίνονται αλλαγές.. και μην μου πείτε για τον coach γιατί αν δεν έβγαινα εγώ, που το ζήτησα 2 φορές μετά από επάλληλα σπριντ ο ΜΑΝΟΣ, Ο ΝΙΚΟΣ, ΚΑΙ ο ΜΑΧ (που «ευτυχώς» για αυτόν χτύπησε) απλά θα είχαν πληρώσει εισιτήριο να δουν το ματς από μία πιο κρύα θέση σε σχέση με την καφετέρια του γηπέδου..

Σκεφτείτε λίγο πιο ολικά το παιχνίδι, ποίοι είναι στο πάγκο πού και για πόσο μπορούν να μπουν, πώς να βγείτε σε σχέση με τους άλλους της γραμμής σας, ώστε να μην βγουν πχ. ξαφνικά όλοι οι βασικοί αμυντικοί και αρχίσουμε και ρουφάμε αβέρτα γκολ..

Αυτές ήταν οι σκέψεις μου και τις μοιράζομαι μαζί σας, όχι για να σας την πω , ούτε γιατί είμαι κάτι το διαφορετικό, αλλά γιατί θα ήθελα να μας κάνω ακόμα πιο ΟΜΑΔΑ, ακόμα πιο ΕΝΑ.

ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.

P.S. Σχόλιο για μένα δεν θα κάνω - ας κάνει κάποιος άλλος αν θέλει. Μονολεκτικά θα πω Θετικός (στο σύνολο).

P.S.2 Οι αχαΐρευτοι θέλουν και στοίχημα την επόμενη Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ. Πήραν μία ισοπαλία και ξεσπάθωσαν..

2 ΣΧΟΛΙΑ:

dreddoukos77 είπε...

Νομίζω την καλύτερη δουλειά την έκανε χθες ο αρχηγός: Μετά το παιχνίδι, στον πάγκο (μακριά δηλαδή από άσχετο κόσμο και την αντίπαλη ομάδα που υπάρχει στην καφετέρια του rivercamp), μας ρώτησε όλους αν έχουμε κάτι να πούμε και είπαμε όχι.
[Όχι, πέρα απ' το ότι επιτέλους κάποια στιγμή πρέπει να ενδιαφέρονται περισσότερο οι συμπαίκτες για το αν θα παίξουν ή όχι και να ενημερώνουν τουλάχιστον 1 μέρα πριν και να σταματήσει επιτέλους ο Kopsi να τους κυνηγά με το τουφέκι για να συμπληρώσουμε... Να θυμίσω ότι την άλλη βδομάδα φεύγει και εγώ που λογικά (αφού κανείς άλλος δεν θέλει να αναλάβει αυτή την ευθύνη) θα προσπαθήσω να μην αφήσω το κενό του να φανεί, δεν έχω ούτε την υπομονή, ούτε τον τρόπο, ούτε και θα δώσω το χρόνο που ο Kopsi δίνει σ' αυτό το μέρος της οργάνωσης της Αδράνειας.]

Αυτό νομίζω είναι και το καλύτερο.
Αν έχουμε κάτι να πούμε να το λέμε πρόσωπο με πρόσωπο, ήρεμα αν μπορούμε, αλλιώς ας περιμένουμε μέχρι το άλλο παιχνίδι οπότε ήρεμα και πάλι λέμε τα παράπονά μας στους συμπαίκτες μας.

Τα νεύρα τώρα είναι φυσιολογικά. Άλλοτε υπάρχουν και άλλοτε όχι. Πολλές φορές κάνουν και καλό. Δε θα πω αν τα χθεσινά έκαναν καλό ή όχι, δεν ξέρω κιόλας. Θα πω όμως ότι με τη συζήτησή τους στο blog ίσως να δίνουμε μεγαλύτερη έκταση από την πραγματική τους και θα υπενθυμίσω μόνο ότι κανένας δε θέλει να έρχεται σε μία ομάδα όπου όλοι φωνάζουν συνέχεια. Αυτό δόξα τω Θεώ ΔΕΝ συμβαίνει στην Αδράνειά μας! Τα χθεσινά νεύρα είναι μία εξαίρεση στο πολύ καλό κλίμα που γενικότερα υπάρχει. Αν δεν τσακωνόμασταν και ποτέ δε θα παίζαμε μπάλα, αλλά τις κουμπάρες...

Αυτό που θεωρώ απαράδεκτο είναι αυτό που είδα και άκουσα χθες να γίνεται, να πηγαίνουν δηλαδή παίκτες στον προπονητή και να του λένε "πες του αυτό και πες του εκείνο" εννοώντας με το "πες" τον Damian και με το "του" κάποιον συμπαίκτη τους. Είναι απαράδεκτο γιατί: 1) Είναι άκρως προσβλητικό να σου λέει κάτι ο άλλος χωρίς καν να αναφέρει το όνομά σου, χωρίς καν να σου απευθύνει το λόγο 2) Υποτίθεται ότι τρέφουμε κάποιο σεβασμό ο ένας στον άλλον 3)Υποτίθεται ότι ο προπονητής ότι έχει να πει το λέει. Και αυτό δεν υποτίθεται μόνο, αλλά γίνεται. Και σε εμένα φώναξε προχθές στο άλλο φιλικό και σε άλλους. Προσωπικά δεν παρεξηγήθηκα, αντίθετα κατάλαβα ότι είχε δίκιο και προσπάθησα περισσότερο, κάτι που ο ίδιος μου αναγνώρισε. 4) Υποτίθεται ότι τρέφουμε κάποιο σεβασμό και στον ίδιο τον Damian. Όταν σέβεσαι κάποιον δεν του λες τι να πει. Ρωτάς τί έχει να πει. 5) Όταν λέμε ότι δίνουμε την ομάδα εν λευκώ στον Damian εννοούμε ότι τον ακούμε και παίζουμε όπως ακριβώς μας λέει, όσο μπορούμε ο καθένας. Το πιστεύουμε δηλαδή. Αν δεν το πιστεύουμε ότι έτσι βελτιωνόμαστε τότε κακώς το κάνουμε. Γιατί αν δεν υπάρχει αυτή η περιβόητη σ΄ αυτό το blog ψυχολογία του νικητή, αν δηλαδή δεν πιστεύουμε στον Damian και στις απόψεις του, τότε είναι βέβαιο ότι η συνεργασία αυτή δε θα δουλέψει, αφού οι ίδιοι μέσα μας την υπονομεύουμε. 6) Ο Damian ήρθε στην ομάδα σαν μία τρόπον τινά αυθεντία για να υπάρχει ένα εξουσιοδοτημένο απ' την ομάδα άτομο να μιλάει για τον τρόπο παιχνιδιού μας, έτσι ώστε να το βουλώνουμε όλοι και να παίζουμε τη μπάλα μας, με απώτερο σκοπό την έκλειψη νεύρων (τονίζω και πάλι ότι τα νεύρα που και που είναι φυσιολογικά) και την ηρεμία μέσα στο παιχνίδι. 7) Καλό είναι να θυμόμαστε ότι ο άνθρωπος μας κάνει χάρη και έρχεται αφιλοκερδώς και χάνει τις ώρες και το σάλιο του (απ' ότι φαίνεται). Καλό είναι να του φερόμαστε ανάλογα. Το πρόσωπό του την ώρα που εμείς φωνάζαμε "πες του" "μπηχ' του" "δειχ' του" (είχε κάτσει σταυροπόδι με το χέρι στο πηγούνι και κοίταζε απογοητευμένος το κενό) μαρτυρά πως μόνο ανάλογα δεν του φερθήκαμε χθες.

Για το παιχνίδι θα πω μόνο συγχαρητήρια σε όλους και ιδιαίτερα στον Hadji, που με τις τελευταίες δύο εμφανίσεις του έχει αλλάξει πολύ την προσωπική μου άποψη -όχι για το άτομό του, αφού δεν τον ξέρω καλά, αλλά- για τις ικανότητές του ως goalie. Ειδικά στο προηγούμενο φιλικό το παληκάρι είχε βγει από το 7ο ενεργειακό πεδίου του Φωτεινού Ήλιου-ηλιάτορα και μπλόκαρε κάθε σουτ-σέντρα-στραβοτιμωνιά (δική μου) με το ένα χέρι! Όσο για το γκολ που φάγαμε από λάθος πάσα του προς εμένα, νομίζω πως είχα και εγώ ένα (μικρό έστω) μερίδιο ευθύνης. Δεν είχα σκοπό να σχολιάσω κανέναν, αλλά δεν του έχουμε πει και ποτέ συγχαρητήρια....

Επίσης να πω πως όντως χθες δεν ένιωσα καθόλου κούραση, αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που δε βγήκα. Ο λόγος είναι πως δεν άκουσα τον Damian να λέει "βγες". Πως να το πει βέβαια ο άνθρωπος με τόσα νεύρα που είχαμε χθες... Τέσπα στα φιλικά (τουλάχιστον!) καλό είναι να παίζουν όλοι οπότε συγνώμη στον πρόεδρο που αναγκάστηκε να βγει δύο φορές αλλαγή χθες...

Τέλος θέλω να εξηγηθώ προσωπικά για την αλλαγή στάσης μου τελευταία απέναντι στα πράγματα, τόσο δηλαδή στο διαδίκτυο όσο και στο γήπεδο. Μετά από κάποιες παρεξηγήσεις που έγιναν (γαμώ την αδυναμία μου) μεταξύ μας κατάλαβα -και το έχω γράψει κιόλας- πως αρχίσαμε να γινόμαστε γραφικοί. Οπότε αποφάσισα -όπως επίσης έχω γράψει- ότι θα κόψω το λαιμό μου, αλλά δε θα ξαναπροκαλέσω τέτοιες καταστάσεις, ούτε θα συμμετέχω σε αυτές. Πάντα βέβαια θα λέω τη γνώμη μου. Δεν είπα ότι δε θέλω να παίρνω θέση στα πράγματα, ούτε να "βγάλω την ουρά μου απ' έξω" απλά δε θέλω να συμμετέχω σε (ανούσιες πράγματι) παρεξηγήσεις. Αποφάσισα λοιπόν να ρίξω τους προσωπικούς μου τόνους πριν γίνω περισσότερο γραφικός. Πάνω απ' όλα το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι εξ άλλου....

dreddoukos77 είπε...

Υ.Γ.: Α και να μην ξεχάσω να κάνω μία πρόταση. Αφού είστε όλοι απασχολημένοι και σε αντίθεση με εμάς τους φοιτητές-καταναλωτές πατρικής περιουσίας δεν έχετε χρόνο ούτε να συζητήσετε, ούτε να βρεθούμε για σινεμά, ούτε να γράψετε στο blog, ούτε καν να μπείτε, μπορείτε τουλάχιστον να κάθεστε μετά το παιχνίδι, όχι για να συζητήσουμε "ΣΟΒΑΡΑ", αλλά για να λέμε τουλάχιστον καμιά μα*^%#ία να περνάει η ώρα. Ναι, ξέρω ότι παίζουμε αργά και όλοι μας έχουμε κοπέλες που βρίζουν την τύχη τους που έμπλεξαν με κάτι μ%$#@!ες που παίζουν μπάλα νυχτιάτικα αντί να είναι στο κρεββάτι και να κάνουν γούζουγούζου, αλλά αυτό δεν αλλάζει για 20'. Και τώρα το ίδιο αποτέλεσμα έχετε στα χέρια σας... Μη φεύγετε σαν να έχουμε τον ανθρωποδιώκτη δεν είναι και ότι πιο ευγενικό... Αναφέρομαι σε όλους όσους δεν κάθονται συνήθως ούτε 5΄ και διάλεξα τη σημερινή μέρα γιατί χθες σχεδόν όλοι κάθισαν λίγο παραπάνω έτσι ώστε να μην παρεξηγηθεί κανένας (ελπίζω)!

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός