Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Παρασκευή 23 Μαρτίου 2007
Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους και συμπαίκτες μου dred, max και razor που ανταποκρίθηκαν στην παράκλησή μου και τήρησαν σιγήν ασυρμάτου χθες. Ήθελα να εξακριβώσω κάποια πράγματα χθες, και δυστυχώς οι προβλέψεις μου επιβεβαιώθηκαν. Υποτίθεται ότι πριν το παιχνίδι θα μαζευόμασταν σαν "ομάδα" να "συζητούσαμε. Υποτίθεται ότι κάτι τέτοιο έγινε. Υποτίθεται ότι συμφωνήσαμε με τον Δαμιανό να κάνουμε καμιά προπόνηση στο γήπεδο του ελπιδοφόρου. Υποτίθεται ακόμα πως όποιος έίναι αδικαιολογήτως απών θα πληρώσει το τίμημα των 8 Euro για την αδικαιολόγητη απουσία του. Υποτίθεται πως θα κατεβούμε καλύτεροι, πιο δυνατοί και πιο ενωμένοι στο κύπελο. Είμαι σίγουρος πως πολλά από αυτά ή και όλα δεν ισχύουν ή δεν θα ισχύσουν. Η κατάσταση, κύριοι, που επικρατεί είναι απογοητευτική. Ξέρω πως αν τα έγραφα στα greeklish με λαχανοπορτοκαλί γραμματοσειρά θα τους δίνατε περισσότερη σημασία από τώρα. Δε με νοιάζει. Όποιος θέλει ας τα διαβάσει. Δεν περιμένω απάντηση. Πρόεδρε, όσο αφορά στα φιλικά είναι συγκινητική η επιμονή σου. Παραμονή του κάθε αγώνα θα σε ενημερώσω για το αν μπορώ ή όχι. Μακάρι να το κάνουν όλοι αυτό. Περαστικά και σιδερένιος.

2 ΣΧΟΛΙΑ:

Kopsi 74 είπε...

Χρήστο δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο απογοητευμένος..
Δεν είναι όλα τόσο εύκολα να γίνουν, όσο απλά και αν είναι..
Νομίζω ότι τα καλά έρχονται αρκεί να είμαστε εμείς εκεί συνεπής στο randevu μας να τα περιμένουμε..
Θέλει υπομονή και επιμονή, το πρώτο περισσότερο το δεύτερο με μέτρο..
Μόνο για το φιλικό το 6χ6 είναι ανάγκη να έχω απαντήσεις μέχρι αύριο γιατί αν δεν μαζευτούμε τα παιδιά θ α ψάξουν να βρουν άλλους αντιπάλους να παίξουν.. Οπότε αν μπορείς για το 6χ6 απάντησε σε παρακαλώ.. τουλάχιστον στην πρόθεση.. Όσο για κάποια άλλα θα υπάρξουν εξελίξεις, ίσως όχι τόσο ραγδαίες και σκληρές όπως θα ήθελες αλλά θα υπάρξουν.. Προς το παρόν κράτα τον πυρήνα αυτό των 5-6 ατόμων, όχι ως κλίκα, αλλά ως υγιή πυρήνα ομάδας έτοιμο να συγχωνεύσει όποιον τον ανακαλύψει ακόμα και αν τον έχει μπροστά του καιρό και δεν τον έχει δει ακόμα..
Προτιμώ τον τρόπο και το ύφος αυτού του post σου, και ας νομίζεις πως κάποιοι το περνάν στο ντούκου.. και όπως βλέπεις παίρνεις άμεση απάντηση.. χωρίς τα greeklish ή άλλα «επαναστατικά» στυλ..
Όσο για την επίμονή μου και υπομονή μου, απλά προσπαθώ στα ανθρώπινα περατά πλαίσια, να τιμώ το προσωνύμιο του ΠΡΟΕΔΡΟΥ και να μην το φέρω αδίκως.. Αυτά..

verou είπε...

ok προτίθεμαι να λάβω μέρος στο φιλικό με τα γιουβέτσια

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός