Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Τετάρτη 14 Μαρτίου 2007

Αγαπητοί συμπαίκται,

Φίλοι μου καρδιακοί..

Θέλω κλείνοντας αυτός ο κύκλος του πρωταθλήματος να ευχαριστήσω όλους για τη μέχρι τώρα συνεισφορά τους στην ομάδα και να σας προετοιμάσω για αυτά που έρχονται.. Πριν από όλα αυτά λίγα λόγια για το πώς επήλθε το τέλος αυτού του πρωταθλήματος..

ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Χάσαμε με από μία ομάδα, με 1-5. Ημίχρονο 0-1.

Προηγούμενα παιχνίδια 1-10 και 2-5 ( με 7 παίκτες οι αντίπαλοι! στο 2ο)

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ (προσωπικά)

1) Βελτιωθήκαμε σε σχέση με τα 2 πρώτα παιχνίδια αισθητά. Μειώσαμε σημαντικά το δείκτη του σκορ. Ενώ στο 1ο ημίχρονο χάναμε 1-0 (νομίζω αξιοπρεπέστατο…) και ανατρέψιμο αν το διατηρούσαμε..

2) Απέναντι μας είχαμε μία πολύ καλύτερη κατά τεκμήριο ομάδα, που έπαιξε καλύτερα και κέρδισε δίκαια. Μπορεί να έπαιζε πιο δυνατά από το πρέπον (δεν παίζουμε για champions league ούτε κάνουμε βάρη και προπόνηση κάθε μέρα), μπορεί να ήταν και λίγο βρώμικο το παιχνίδι της( βλ. πιάσιμο όρχεων κλπ), μπορεί να ήταν και αγενείς με την συμπεριφορά και το ειρωνικό ύφος τους (παιδάκια είναι), όμως αυτό δεν τους κάνει χειρότερους από εμάς, ούτε το παιχνίδι μας καλύτερο από το δικό τους. Παραμένουν άξιοι για την νίκη γιατί είναι και γρηγορότεροι (έπρεπε να τρώνε κλήση και κίτρινες για υπερβολική ταχύτητα), και τεχνικά αρτιότεροι (δεν νομίζω να υπάρχει αμφιβολία), και 2 κλάσεις ανώτεροι ως ομάδα από εμάς (ούτε καν μία).

3) Θεωρώ πώς το πρώτο μας ημίχρονο ήταν πολύ καλό δεδομένου του αντιπάλου και του τι αντιμετωπίσαμε.. Δεχτήκαμε ένα γκολ φάντασμα (το μοναδικό που είχε ευθύνη και ο HADJI). Σταθήκαμε αξιοπρεπέστατα και ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Ναι δεν κάναμε πολλές φάσεις, ναι τρέχαμε από εδώ και από εκεί να καλύψουμε τρύπες, ναι κάναμε και πράγματα υπό πανικό, αλλά στεκόμασταν απέναντι και ήμασταν παρόν. Μέχρι εκείνη τη στιγμή και πονοκέφαλο είχαμε δημιουργήσει στους αντιπάλους (το 1-0 δεν σου δίνει και τρομερή ασφάλεια όταν έχεις συνηθίσει να 7-8)

Στο 2ο ημίχρονο τα χαλάσαμε.. με το καλό μας πρόσωπο..

Μπαίνουμε νωθρά και δεχόμαστε γκολ με το καλημέρα από καθαρή βλακεία της στιγμής στο κέντρο, μην έχοντας καθαρό μυαλό και δίνοντας την ευκαιρία στους αντιπάλους να χαλαρώσουν έχοντας την ασφάλεια του 2-0 (έτσι και αλλιώς είχαν πολύ λιγότερο άγχος από εμάς αφού και αν έχαναν είχαν και δεύτερη ευκαιρία πράγμα που εμείς δεν είχαμε.). Συνεχίζοντας τα λάθη ανοιγόμαστε κι άλλο αντί να έχουμε υπομονή και δεχόμαστε και 3ο γκολ πάλι γρήγορα. Από εκεί που ήμασταν στημένοι και τους περιμέναμε βρεθήκαμε να τους κυνηγάμε από πίσω (που να τους φτάσεις..) αντί να τους σταματάμε αντιμέτωποι όπως κάναμε επιτυχημένα στο 1ο ημίχρονο..

Το 4ο γκολ ήταν αναμενόμενο όπως καταλήξαμε να παίζουμε, αφού η διαφορά πια δεν είχε σημασία παρά μόνο η νίκη.. Κάπου εκεί είδα όμως μία τάση από μερικούς λευκής πετσέτας.. Αυτό δεν μου άρεσε..

Θεωρώ πως έπρεπε να συνεχίσουμε να προσπαθούμε μέχρι το τέλος ανεξάρτητα αν αυτοί μας ψιλοδουλεύανε (προσωπικά νομίζω ότι εκείνοι γελοιοποιούντο και όχι εμείς..). Ηθικά σταθήκαμε άψογοι αυτοί ήταν λάθος στον τρόπο τους.. και θα κάνω τις κινήσεις μου ως πρόεδρος για αυτό).

4) Αρκετοί φύγαμε από το γήπεδο με μελανιές, και πόνους από το δυνατό μαρκάρισμα των αντιπάλων.. Ο δε FROSSI απέκτησε σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο και γι αυτό αποχώρησε νωρίς .(αύριο θα επισκεφτεί γιατρό αφού πονάει πολύ). Μερικοί όμως μάλλον δεν έχουν διάθεση να «ματώσουν» την φανέλα ή το κάνουν και οι υπόλοιποι δεν το καταλαβαίνουμε.. Όταν όμως οι αντίπαλοι βαράνε καλό είναι να έχουμε όλοι μια κοινή τακτική στο πόσο δυνατά ή μαλθακά παίζουμε..

5) Κάποιοι εγκατέλειψαν το παιχνίδι όχι λόγω δυνάμεων (που το καταλαβαίνω απόλυτα) αλλά λόγω κακής νοοτροπίας (πράγμα που δεν μπορώ να το χωνέψω με τίποτα) – ειδικά για μερικούς που έχουν δείξει άλλα δείγματα. Θεωρώ πως την προσπάθεια πρέπει να την κάνουμε μέχρι τέλους.. Την χαλαρότητα και το ωχ αδερφέ χέστο, μπορούμε να την εφαρμόσουμε στα φιλικά.. και όχι στο knock out παιχνίδι που μας πικάρουν οι αντίπαλοι..

Το κύπελλο που ακολουθεί είναι μια καλή ευκαιρία, να δούμε τι καλό αποκομίσαμε από αυτό το πρωτάθλημα που μόλις τελείωσε, άδοξα με οπτική ενδοσκοπική, ένδοξα και περήφανα για το τι αποδείξαμε μέχρι σήμερα στο γήπεδο αυτό..

Παρακαλώ να απαντήσετε όλοι στη ψηφοφορία μέχρι την Τετάρτη ώστε ν α έχω σαφή εικόνα και να δηλώσω μέρα.. καλό θα ήταν όσοι ψήφισαν να το δηλώσουν με ένα comment σε αυτό το post.. για να ξέρουμε τι μας γίνετε..

Σύντομα θα ξέρω και την ώρα του φιλικού την Τετάρτη..

Όπως έχω ήδη αναφέρει 10 Απριλίου με 5 Μαΐου θα λείπω επαγγελματικό ταξίδι εξωτερικό.. Θα ήθελα να φύγω ήσυχος ότι η ομάδα δεν θα βαρέσει διάλυση και ότι γυρνώντας θα την βρω όπως την άφησα και γιατί όχι ακόμα και καλύτερα.. Όποιος νομίζει ότι μπορεί να αναλάβει για ένα μήνα το πόστο μου παρακαλώ να μου το πει..

Μέχρι να τα πούμε.. Καλό ΣΚ..

1 ΣΧΟΛΙΑ:

dreddoukos77 είπε...

1) Περαστικά στον Frossi που χτύπησε στο πεδίο της μάχης... Ούτε καν είχα πάρει χαμπάρι ότι χτύπησε προχθές. Let us know πρόεδρε τί κάνει μόλις μάθεις..
2) Στην ουσία πρόεδρε συμφωνούμε. Κι εγώ είπα ότι τρέξαμε όλοι,αλλά η νοοτροπία είναι που μας οδήγησε στην ήττα με "κατεβασμένα χέρια". Ποτέ δεν είπα ότι αν είχαμε τη νοοτροπία θα τους παίρναμε άνετα. Αλλά είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσαμε να τους πονοκεφαλιάσουμε πολύ περισσότερο that's all...
3)Το έχω πει σε κανα δύο παίχτες το λέω και εδώ, ότι σαν αμυντικός (που συνήθως δεν προωθείται) δεν έχω σαφή ιδέα για το τί γίνεται και τί λέγεται στην αντίπαλη άμυνα. Γι' αυτό και χθες δεν πήρα χαμπάρι τον τραυματισμό του Frossi... Αν το παιχνίδι πάνω γίνεται σκληρό παρακαλώ να μας το λέτε να ξέρουμε και εμείς πως να φερόμαστε
4) Μετά το φιλικό της Τετάρτης προτείνω να κάτσουμε και να βγάλουμε όλοι μαζί συμπεράσματα και κατευθύνσεις για το τι μέλλει γενέσθαι στο κύπελο. Η παρουσία του coach θα ήταν πιστεύω χρήσιμη για να μας γνωρίσει και αυτός σαν άτομα λίγο καλύτερα...
5)Στο poll ψήφισα να γίνονται τα παιχνίδια Πέμπτη και να μη γίνονται Τετάρτη. Τετάρτη μέχρι τις 7.30 έχω μάθημα και Παρασκευή έχει ο Verou (νομίζω μέχρι τις 9.30) και νομίζω Παρασκευόβραδο καλύτερα να μην παίζουμε μπάλα. Δευτέρα, Τρίτη του Πάσχα θα είμαστε ακόμα απ' τα αρνιά...

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός