Προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Η ΟΜΑΔΑ του 2007-8

Στοίχημα Live Scores!

Adrania FC TV live!


View My Stats

Google Analytics

Wibiya Widget

Blog Archive

All material in text and media as photos and videos included in this blog, belong to Adrania F.C. a. Από το Blogger.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contact us..



: your name

: your email

Your comment...












Τετάρτη 21 Μαρτίου 2007
Σας παραθέτω κάτι που μου άρεσε πολύ και διάβασα σήμερα..
Το site υπάρχει και βρίσκεται εδώ...
www.chucknorrisfacts.com/

Το κομμάτι που ακολουθεί είναι απόσπασμα από το άρθρο

"Για τα μάτια του κόσμου" στη SPORTDAY του Αντώνη Πανούτσου

{...Τα πάντα γύρω από τη ζωή αυτού του θρύλου του ποδοσφαίρου καλύπτονται από ένα πέπλο μυστηρίου. Ακόμα και το όνομά του. «Πιέρ» πρέπει να είναι το όνομά του στην πατρίδα του, αλλά στον Παναθηναϊκό όλοι τον φωνάζουν «Πέτρο». Το «Εμπέντε» είναι το nom de guerre του Πιέρ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι το όνομα με το οποίο τον αποκάλεσε ο πρώτος δημοσιογράφος που τον υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο. Σύμφωνα με το βασικό δημοσιογραφικό αξίωμα «όπως σε φωνάξει ο πρώτος μαλάκας στο αεροδρόμιο, αυτό είναι το όνομά σου», ο «Εμπιντί» -όπως είναι το κανονικό του όνομα- δέχθηκε στωικά να τον φωνάζουν «Εμπέντε». Οπως στωικά αντιμετώπισε κάθε αντιξοότητα όταν ήταν παιδί στο Καμερούν.

Στην πρώτη του προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό ένα απόγευμα, εκεί που οι παίκτες ξεκουράζονταν, κάτι στον ιταλικό ουρανό θύμισε στον Πιέρ τις ζούγκλες του μακρινού Καμερούν. «Ημουν επτά χρονών», ξεκίνησε να διηγείται ο Εμπέντε. Ολοι περίμεναν τη συνέχεια. «Είχα πάει μια βόλτα με τους φίλους μου στη ζούγκλα». Οι παίκτες κατάλαβαν ότι το «πάμε ζούγκλα» για τα πιτσιρίκια στο Καμερούν είναι κάτι σαν το «πάμε στο λούνα παρκ» για τα δικά μας. «Ενώ προχωρούσαμε λοιπόν με τα άλλα παιδιά, μπροστά μας εμφανίζεται ένας βόας». Κανένας δεν εντυπωσιάστηκε από την προβλεπόμενη εμφάνιση του συμπαθούς ερπετού. «Ο βόας με πλησιάζει. Ανοίγει το στόμα και με καταπίνει». Εδώ το πράγμα αποκτούσε ενδιαφέρον. «Βρίσκομαι στο στομάχι του. Τότε, όμως, δεν χάνω την ψυχραιμία μου. Παίρνω ένα μαχαίρι που είχα στην τσέπη και κόβω το στομάχι του βόα και βγαίνω έξω». Ολοι αναστέναξαν με ανακούφιση. Πόσα από τα δικά μας τα κακομαθημένα, αντί να ανοίξουν την κοιλιά του βόα με το μαχαίρι τους, δεν θα περίμεναν τη μαμά τους να την ανοίξει. Ολοι αναστέναξαν με ανακούφιση. Εκτός του Τζόρβα, που απλά αναστέναξε με τη σκέψη ότι δεν τις φτιάχνουν τις κοιλιές από τους βόες όπως παλιά, όταν τρώνε τα επτάχρονα να μένουν μέσα και όχι να έρχονται έπειτα από 20 χρόνια στον Παναθηναϊκό για να παίρνουνε τη θέση του δεύτερου τερματοφύλακα.

Το ηλιοβασίλεμα της Βόρειας Ιταλίας έχει κάτι από το ηλιοβασίλεμα του Γιουάντε του Καμερούν. Αυτά τα γλυκά χρώματα που ο άνθρωπος δεν θέλει ποτέ να σβήσουν. Κυρίως όταν είναι δεκάχρονος και μαζί με τους φίλους του κάνει ιππασία στη ζούγκλα. Οπως ο Πιέρ Εμπιντί.

«Εκεί λοιπόν που κάναμε ιππασία με τα παιδιά, εμφανίζεται μια αγέλη από γορίλες», άρχισε να διηγείται ο Πέτρος. «Μας κοίταζαν που περνάγαμε. Ξαφνικά κάνουν μια επιδρομή και ένας γορίλας με αρπάζει και αρχίζει με τους άλλους να τρέχει για τα βουνά. Φτάσαμε στη σπηλιά του. Είχα φοβηθεί. Ξαφνικά, όμως, μια σκέψη μου ήρθε στο μυαλό. Ο γορίλας είχε νομίσει ότι και εγώ ήμουν γορίλας. Κάθισα ήσυχος στη σπηλιά με τους γορίλες μέχρι που βγήκαν για κυνήγι. Τότε έφυγα και εγώ και γύρισα στο σπίτι μου». Οι συμπαίκτες του Πέτρου άφησαν και πάλι ένα αναστεναγμό ανακούφισης. Εκτός από έναν. «Δηλαδή, άσχημα ήταν στη σπηλιά;», σκέφτηκε ο Τζόρβας.

Ο Πιέρ Εμπέντε πρέπει να είναι ο συμπαθέστερος ξένος παίκτης στην Ελλάδα. Θυμάμαι μια φορά που είχαμε καλεσμένο τον Ζαχαρόπουλο στην τηλεόραση με το που είπαμε «Εμπέντε» τού είχε ανοίξει η καρδιά. Και παρά το ότι του αρέσει να κάνει πιο ενδιαφέρουσες τις ιστορίες, ποιος αντέχει την ωμή αλήθεια; Μόνο ο Τσακ Νόρις. Στο μεγαλείο του οποίου είναι αφιερωμένη σελίδα που μπορείτε να βρείτε στο site http://frikipaideia.wikia.com/wiki/Τσακ_Νόρις.

Το λήμμα στον Τσακ Νόρις ξεκινάει με τον γνωστό αφορισμό του Αλμπερτ Αϊνστάιν - «Σας το λέω έτσι απλά, χωρίς λεπτομέρειες, ότι ο μεγάλος μου δάσκαλος υπήρξε ο Τσακ Νόρις, στον οποίο εγώ προσωπικά, αλλά και η μαθηματική επιστήμη, η φυσική και η σοφία του αιώνα μας χρωστάμε τα πάντα». Η επιστημονική θέση του site είναι ότι ο Τσακ Νόρις υπήρχε πάντα, ότι εμφανίζεται σαν υπερασπιστής της Δύσης στις μάχες του Μεγάλου Αλεξάνδρου αλλά και στην πολιορκία της Κωνσταντινούπολης και ότι από το 1700 γίνεται Αμερικανός. Ανακαλύπτει το Χόλιγουντ και από το '50 και πέρα ασχολείται αποκλειστικά με τον κινηματογράφο «με εξαίρεση την εκστρατεία του στο Βιετνάμ, κατά την οποία αφάνισε 200.000 αντάρτες και σκόρπισε τον τρόμο». Σε μεταφυσικό επίπεδο γράφεται ότι ο Τσακ Νόρις πιθανόν να ήταν μαθητής του Χριστού, από όπου του έχει μείνει και η γαμάτη γενειάδα, και ότι σε πολεμικές τέχνες «έχει μαύρη ζώνη στο καράτε, το κουνγκ φου, το τάε κβον ντο, το σαολίν, ενώ εξαιρετικές είναι οι επιδόσεις του και στο κικ μπόξινγκ».
Το λήμμα τελειώνει με μερικές χρήσιμες πληροφορίες για τον Τσακ Νόρις -
«Ο Τσακ Νόρις δεν κοιμάται. Περιμένει».
«Ο Τσακ Νόρις έχει μετρήσει ως το άπειρο - δύο φορές».
«Ο Τσακ Νόρις δεν φοράει ρολόι γιατί ΑΥΤΟΣ αποφασίζει τι ώρα είναι».
«Ο Τσακ Νόρις έδωσε στη Μόνα Λίζα αυτό το χαμόγελο».
«Αν γράψετε τη λέξη "Τσακ Νόρις" στο Scrabble, θα νικάτε πάντα».
«Ο Τσακ Νόρις κάποτε έφαγε μια τούρτα πριν προλάβουν να του πουν οι φίλοι του ότι ήταν μια στριπτιτζού μέσα».
«Το 70% του βάρους των ανθρώπων είναι νερό. Το 70% του βάρους του Τσακ Νόρις είναι το σύστημα αναπαραγωγής του».
«Ο Τσακ Νόρις δεν σερφάρει στο Ιnternet, έχει κάθε internet site αποθηκευμένο στο μυαλό του. Κάνει refresh ανοιγοκλείνοντας τα μάτια».

«Ο Chuck Norris έχει φτιάξει κύκλο με μόλις 300 μοίρες».
«Αν γράψετε τη λέξη "Τσακ Νόρις" στο Scrabble, θα νικάτε πάντα».}

0 ΣΧΟΛΙΑ:

Most Popular Posts EVER

ΚΑΙΡΟΣ - Βαθμολογία 2010-12

Σκορερ / Συμμετοχές 8Χ8 2011-12

Τα Πρωτοσέλιδα ΣΗΜΕΡΑ

Αθλητικά στην TV

powered by στοιχημα

Visitors Countries

free counters

Link to...

Το Πρωτο μας Τροπαιο !

Το Πρωτο μας Τροπαιο !
Εαρινό πρωτάθλημα 2005 ΑΘΗΝΑ '90

ΒΑΘΜ. ΑΝΟΙΞΗ 2012

Adrania FC TV /// Live!

TV Scedule.. NOW>>!

Δημοφιλεστερες αναρτήσεις μηνός